top of page

TB_Insta_feed_2023.jpg

toolbars

Ez a program egyedülálló kombinációját kínálja az önismeret mélyítésnek, az önbizalom növelésének, valamint a kommunikációs és döntési készségek fejlesztésének. A "Toolbars by 6FirmitaS" háziasszonya Gillich Edina,  life coach, meditációs tréner és tibeti hangtál masszázs specialista, valamint az aktuális témakörökhöz meghívott előadóink,  tapasztalt mediátorok és vezetői trénerek állnak, akik együtt garantálják, hogy a program minden résztvevője céljaink megfelelő élménnyel és tudással gazdagodjon.

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
TOOLBARS_Ikon_Fekete.png

A "Toolbars by 6FirmitaS" célja, hogy minden résztvevő:

Mélyebb önismeretre tegyen szert,

Megnövelje önbizalmát,

Fejlessze kommunikációs és döntési       készségeit,

Hatékonyabban kezelje a                 konfliktusokat,

Világos célokat tudjon meghatározni   és azok felé haladjon.

TOOLBARS_Insta_Poszt_8_edited.jpg
TOOLBARS_Insta_Poszt_3.jpg
TOOLBARS_Ikon_Fekete.png

Ha készen állsz arra, hogy felfedezd és kiaknázd a benned rejlő lehetőségeket, a "Toolbars by 6FirmitaS" a tökéletes kezdőpont. Csatlakozz a programhoz, és legyél részese egy olyan közösségnek, ahol támogatásra, inspirációra és valódi személyes, valamint szakmai növekedésre találsz.

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

Programunkat Edina vezeti, aki nem csak life coach, de egy elhivatott meditációs tréner és tibeti hangtál masszázs specialista is. Edina több éves tapasztalattal rendelkezik az önismeret és az önbizalom fejlesztésének területén, és szenvedélyesen hisz abban, hogy a tudatos jelenlét és a belső harmónia elengedhetetlen az egyéni növekedéshez és fejlődéshez.

 

Edina egyedi módszertana, amely ötvözi a modern coaching technikákat a meditáció mély és nyugtató gyakorlatával, valamint a tibeti hangtálak gyógyító rezgéseivel, különleges utazásra invitálja a résztvevőket. Programunk során Edina vezetésével felfedezheted önmagad rejtett aspektusait, megtanulhatsz hatékonyabban kommunikálni, és megerősítheted önbizalmadat, miközben megtapasztalod a meditáció és a hangtál masszázs nyújtotta mély relaxációt és összhangot.

TOOLBARS_Ikon_Fekete.png
TOOLBARS_Insta_Poszt_4_A.jpeg
shutterstock_1373878280_662227796074 2.jpg

Próbáld ki a toolbars élményt

Köszönöm, hogy regisztrált! Hamarosan felkeressük!

bottom of page