top of page

Test - Lélek Szolgáltatás

IMG_6887.jpg

Manager - irodai masszázs

Feloldja a nyaki, háti, ágyéki gerincszakaszban és az ott lévő izmokban lévő feszültséget, fájdalmakat. Rendszeres alkalmazásával hosszútávra elmúlik a fejfájás, a tompultság, a fáradt és a befásult közérzet. Jótékony hatásai növelik a munkakedvet és a hatékonyságot.

Ideje: 20-25 perc.

Japán masszázs

Ősi japán gyógymódokon alapul. A technika a masszázs különböző nyomó-gyúró, és izmokat fellazító fogásait, valamint az akupresszúrát egyesíti. Akupunktúrás pontokon keresztül stimulálja a belső szervek öngyógyító folyamatait, oldja az izomgörcsöt és az energiablokkokat, serkenti a csi (életerő) áramlását, ezzel visszaállítja a testi folyamatok harmóniáját.  A masszázs kondicionáló és frissítő jellegű is egyben, mert alkalmazásakor javul a szervezet vér és nyirokkeringése, ezáltal a szervezet önméregtelenítő folyamatai is beindulnak. A masszázs ruhában és matracon történik a földön.

Ideje: 60 perc.

Tibeti hangtálkezelés és hangtálmasszázs

Valódi tibeti hangtálak, gong, tingsha (tibeti csengő), koshi (szélharang) és kalimba segít a relaxált állapot elérésében. Ha stresszes életed van, szeretnéd lenyugtatni az elméd, akkor egy hangfürdő segítségével könnyebb és hatékonyabb az ellazulás. A hangok és rezgések gyógyító, nyugtató hatással vannak testünkre, elménkre. Mivel szervezetünk 70 %-a víz és a hangfrekvenciák sejtszinten rendeznek, így a különféle diszharmonikus állapotok eltűnnek és visszaáll a szervezet alapállapota, ezáltal beindulnak az öngyógyító folyamatok. Oldja a stresszt, csökkenti az alvászavart, regenerálja energiaközpontjainkat, továbbá az izom, ízületi, csontfájdalmak mérséklődnek. 

Gyermekeknél hatékonyan alkalmazható többek között figyelemzavar, tanulási nehézségek és nyugtalanság esetén. Leginkább fekvő helyzetben kényelmes az ellazulás, ugyanakkor végezhető ülve, vagy állva is.

Időtartama: 60 perc. 

Meditáció - Relaxáció - Acces Bars Kezelés

A Bars 32 pont a fejen, amelyben az összes gondolatodat, elképzelésedet, hiedelmedet, érzelmedet tároltad el. Amikor ezen pontokat finoman érintjük, akkor oldódik a feszültség, a stressz, a gyász, a fájdalom, melyek elengedésével könnyedebbek és nyugodtabbak leszünk, ilyen állapotban pedig képesek vagyunk meglátni más nézőpontokat és befogadni új lehetőségeket. Olyan területeket oldunk, melyek nagyban befolyásolják az életed, ezek a pénz, a kapcsolatok, a karrier, a kommunikáció, az öröm, a szomorúság, a test, a szexualitás, az életformák, az idő és tér. 

Ideje: 60 perc, mellyel 3-4 meditáció okozta hatás is elérhető. 

Hang - Érintés- Energia

Gillich Edina

edinagillich@gmail.com

+36-70-392-8098

shutterstock_1373878280_662227796074 2.jpg

Jelentkezés konzultációra

Köszönöm, hogy regisztrált! Hamarosan felkeressük!

bottom of page