top of page

Mediáció​

Gazdasági – Polgári - Családi – Kamasz 

Teret Adunk a Hatékony Vitarendezésnek

shutterstock_1098684290.jpg
shutterstock_1098684290.jpg

Közvetítői eljárás

Cégünk alapelve, hogy a viták és konfliktusok megfelelő kommunikáció mentén megoldhatók. Több évtizedes vezetői és nemzetközi tárgyalási gyakorlattal, komoly konfliktushelyzetek megoldásának tapasztalatával, speciális szakmai felkészültséggel hatékonyan tudjuk támogatni a hozzánk forduló feleket vitáik békés rendezésében, a minden résztvevő számára legjobb megoldás kidolgozásában.   

Életünk során rendszeresen találkozunk konfliktusokkal, kerülünk vitás helyzetekbe, és sokszor nem látjuk a mindenki számára elfogadható megoldást.

Civilizációnk kialakulásától fogva mindig velünk voltak azok a problémák, amelyek megfelelő megoldások hiányában személyek közötti konfliktussá alakultak. 

Nem az a kérdés, hogy el tudjuk -e kerülni ezeket a helyzeteket, hanem az, hogy kepések vagyunk -e minden érintett számára elfogadható módon, a legjobb megoldást megtalálva lezárni a konfliktusokat.

shutterstock_688358617.jpg
shutterstock_1934950961.jpg

Hiszünk a megoldásban

A sikeres emberek és cégek felismerték, hogy a konfliktusok elkerülhetetlenek, ezért megtanulták a félreértéseket úgy kezelni, hogy azok a fejlődés lehetőségeivé váljanak.

 

A megoldáshoz vezető út alapköve a kapcsolat megerősítése a felek között, a megoldás kulcsa pedig a közöttük megvalósuló kommunikáció minősége.

 

Korábbi hivatásom alatt – a több évtizedes bűnügyi és rendészeti munka során, valamint felelős vezetőként - a konfliktusok széleskörét és mélységét ismertem meg és sikerült részt vennem hatékony megoldásukban.

 

Mediátorként erre a tapasztalatra, speciális konfliktus kezelési ismereteimre és értő figyelemre építve az a küldetésem, hogy hatékonyan támogassam a vitás élethelyzetben érintett feleket a számukra legjobb megoldások kidolgozásában.

shutterstock_1373878280_662227796074 2.jpg

Jelentkezés konzultációra

Köszönöm, hogy regisztrált! Hamarosan felkeressük!

bottom of page