Hatás Kitartás Siker

Filozófiánk a Learn - Earn - Return életciklus megvalósítását követi! Hazai és külföldi tanulmányaink után a rendvédelem és bűnüldözés különleges területein dolgoztunk. Munkánk során az innováció - fegyelem - együttműködés alapköveire építettük jövőnket. Saját vállalkozásunkat tudatosan gondolkozó emberek, cégek támogatására a minőség jegyében alapítottuk.

IMG_0151.JPG
Dr. Subosits Enikő

A bűnügyi tiszti diplomát a Pécsi Tudományegyetem cum laude doktori oklevele követte, a tanulmányok gyakorlati elmélyítését a jogi szakvizsga jelentette. A gazdaságvédelmi büntetőeljárások lefolytatása széleskörű tapasztalatot adott, amely a vállalkozások biztonságos működése érdekében, partnereik átvilágítása, szerződéseik kidolgozása során értéket teremt.  

_DSC3448.jpg
Dr. Zámbó Péter

Dolgoztam Los Angelestől, Hágán keresztül, Pekingig a világ számos pontján. A siker kulcsa mindig a felkészülés, figyelem, tudás, tisztelet együttesén alapult és azon, hogy soha nem akartam mást mutatni magamból, mint aki vagyok. A győzelem legerősebb bázisát a mély önismeret és gyors profil alkotás, valamint a kifinomult tárgyalás technikák alkották.

GET IN TOUCH

We'd love to hear from you

+36304382350

  • White Facebook Icon

Find us on Facebook

 

and

 

LinkedIN

  • LinkedIn