top of page

Hatás Kitartás Siker

Filozófiánk a Learn - Earn - Return életciklus megvalósítását követi! Hazai és külföldi tanulmányaink után a rendvédelem és bűnüldözés különleges területein dolgoztunk. Munkánk során az innováció - fegyelem - együttműködés alapköveire építettük jövőnket. Saját vállalkozásunkat tudatosan gondolkozó emberek, cégek támogatására a minőség jegyében alapítottuk.

IMG_0151.JPG
Dr. Subosits Enikő
Compliance vezető        alapító
_DSC3448.jpg
Dr. Zámbó Péter 
Ügyvezető igazgató       alapító

A bűnügyi tiszti diplomát a Pécsi Tudományegyetem cum laude doktori oklevele követte, a tanulmányok gyakorlati elmélyítését a jogi szakvizsga jelentette. A gazdaságvédelmi büntetőeljárások lefolytatása széleskörű tapasztalatot adott, amely a vállalkozások biztonságos működése érdekében, partnereik átvilágítása, szerződéseik kidolgozása során értéket teremt.  

Dolgoztam Los Angelestől, Hágán keresztül, Pekingig a világ számos pontján. A siker kulcsa mindig a felkészülés, figyelem, tudás, tisztelet együttesén alapult és azon, hogy soha nem akartam mást mutatni magamból, mint aki vagyok. A győzelem legerősebb bázisát a mély önismeret és gyors profil alkotás, valamint a kifinomult tárgyalás technikák alkották.

shutterstock_1934950961.jpg
shutterstock_1064525450.jpg

Gillich Edina

Meditációs tréner

Masszőr

Relaxációs szakértő

edinagillich@gmail.com

Munkánk során felismertük, hogy a vezetői manager tevékenységet támogató tanácsadás, tudásátadás és a gyakorlati módszerek fejlesztése mellett nagy szükség van a mindennapi, jelentős stresszterhelés feloldására. 

Hatékony, felelősségteljes munkát és aktív családi életet, testi és lelki egyensúlyban tudunk élni. A relaxáció, meditáció, hangtálmasszázs, feszültséglevezető és gyógyító masszázs ezért került be programunkba, amelyet Gillich Edina minőségi szolgáltatásain keresztül biztosítunk. 

Elérhetőség:

email: edinagillich@gmail.com

Mobil:+36-70-392-8098

shutterstock_173985326.jpg
IMG_6431 2.HEIC

Kiss Gábor

Kompetenciafejlesztő tréner

CARECAFE ALAPÍTÓ

Kiss Gábor vagyok, a rendvédelemben és a terrorelhárításban dolgoztam, dolgozom. Okleveles rendészeti vezetőként, radikalizmus és vallási szélsőségek felismerési tanácsadóként, valamint kompetencia fejlesztő trénerként fontosnak tartom, hogy oktatással és tréning jellegű foglalkozásokkal a biztonságos munkakörnyezet kialakítására és biztonságtudatos magatartásra irányuló tudatost vezetői gondoskodást erősítsem. 

c_base.png
shutterstock_1373878280_662227796074 2.jpg

Jelentkezés konzultációra

Köszönöm, hogy regisztrált! Hamarosan felkeressük!

GET IN TOUCH

We'd love to hear from you

+36304382350

  • White Facebook Icon

Find us on Facebook

 

and

 

LinkedIN

  • LinkedIn
bottom of page