top of page

Toolbars by 6FirmitaS: Egyedi Utazás a Személyes és Szakmai Fejlődés Útvesztőjében

Az önismereti és önbizalom-fejlesztő programok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek napjainkban, hiszen egyre többen keresik a módot arra, hogyan válhatnak teljesebb, tudatosabb emberekké mind személyes, mind szakmai életükben. A "Toolbars by 6FirmitaS" program egyedülálló módon közelíti meg ezt a kihívást, egy olyan integrált lehetőséget kínálva, amely az önismeret mélyítésére, az önbizalom építésére, valamint a kommunikációs és döntési készségek fejlesztésére összpontosít.

 

A Program Mentorai: Edina és Péter

 

A "Toolbars by 6FirmitaS" program mögött két tapasztalt szakember áll: Edina, a life coach, meditációs tréner és tibeti hangtál masszázs specialista, valamint Péter, aki mediátor, valamint több mint két évtizedes nemzetközi vezetői és tárgyalási tapasztalattal rendelkezik.

 

Edina a programban az önismereti és önbizalom-fejlesztő részeket vezeti, mely során a meditáció, a légzéstechnikák és a hangtál masszázs eszközeit használja fel. Célja, hogy a résztvevők mélyebb összhangot és belső békét találjanak, miközben felfedezik saját erősségeiket és képességeiket.

 

Péter, aki a kommunikációs és döntési készségek fejlesztéséért felel, sajátos módszereivel – melyek a vezetői tapasztalatok, a konfliktuskezelés és a hatékony tárgyalási technikák alkalmazásán alapulnak – segít a résztvevőknek abban, hogy jobban megértsék és kezeljék az emberi kapcsolatokban rejlő kihívásokat, valamint fejlesszék problémamegoldó és döntéshozatali képességeiket.

 

A Program Célkitűzései és Fejlesztési Irányai

 

A "Toolbars by 6FirmitaS" egyedülálló struktúráját úgy alakítottuk ki, hogy az a lehető legtöbbet hozza ki minden résztvevőből. A program célkitűzései közé tartozik:

 

  •  Önismeret Fejlesztése: Az önreflexió és a személyes növekedés eszközeivel mélyítsük el a résztvevők önismeretét.

  • Önbizalom Építése: A kihívások és a pozitív visszajelzések által erősítsük meg a résztvevők önbizalmát.

  • Célkitűzés és Megvalósítás: Tanítsuk meg a résztvevőket arra, hogyan tűzzék ki és érjék el személyes és szakmai céljaikat.

  • Kommunikációs és Döntési Készségek Fejlesztése: Fejlesszük a résztvevők kommunikációs képességeit és problémamegoldó eszköztárát.

  

Miért Különleges a Toolbars by 6FirmitaS?

 

A "Toolbars by 6FirmitaS" nem csupán egy program; közösségé szeretnénk formálni, ahol a résztvevők támogatást és inspirációt találnak saját utazásuk során és képesek ebben támogatni másokat is. A mentorok szakértelme és módszertana garantálja, hogy mindenki, aki részt vesz a programban, képes lesz arra, hogy mélyreható változásokat érjen el életében.

 

Csatlakozz hozzánk, és fedezd fel, hogyan válhat a "Toolbars by 6FirmitaS" a személyes és szakmai fejlődés kulcsává. Legyen részed egy olyan különleges utazásban, amely megerősíti önbizalmad, tisztázza céljaid, és új szintre emeli kommunikációs és döntési képességeid.
59 megtekintés0 hozzászólás

Comentarios


bottom of page