top of page

The Full Story

About

shutterstock_2017841906.jpg

A vezetőfejlesztés során számos különböző témakört dolgozunk fel, amelyek segítenek a vezetőknek fejleszteni a vezetői készségeiket és javítani a munkahelyi teljesítményüket. Az alábbiakban néhány fontos terület:

  1. Kommunikáció: A hatékony kommunikáció képessége alapvető fontosságú a vezetők számára. Ez magában foglalja a megfelelő kommunikációs készségek fejlesztését, az aktív hallgatás képességét, a hatékony prezentációs készségeket és az érdeklődési területek megértését.

  2. Csoportdinamika: A csoportdinamika megértése és az egyének közötti kapcsolatok kezelése fontos a hatékony vezetés érdekében. A vezetőknek meg kell érteniük, hogyan működnek a csoportok, hogyan befolyásolják egymást az egyének, és hogyan lehet ezt a tudást felhasználni a csoport hatékony vezetésére.

  3. Konfliktuskezelés: A konfliktusok kezelése az egyik legfontosabb képesség a vezetők számára. A vezetőknek meg kell tanulniuk, hogyan ismerjék fel a konfliktusokat, hogyan oldják fel azokat, és hogyan segítsék az embereket az együttműködésben.

  4. Időmenedzsment: A hatékony időmenedzsment kritikus fontosságú a vezetők számára. A vezetőknek meg kell tanulniuk, hogyan oszthatják be az idejüket, hogyan prioritizálják a feladatokat, és hogyan javítsák a hatékonyságot.

  5. Stratégia: A vezetőknek széles körű stratégiai látásmóddal kell rendelkezniük. Ehhez meg kell érteniük az üzleti célokat, a versenytársakat és a piaci trendeket. A vezetőknek hatékonyan kell tudniuk kommunikálni a stratégiájukat, és motiválniuk kell a csapatukat a célok elérésére.

Ez csak néhány példa a vezetőfejlesztés fontos témakörei közül. A legfontosabb az, hogy a vezetők folyamatosan fejlesszék készségeiket és tudásukat, hogy hatékonyan vezessék a csapatukat és elérjék az üzleti célokat.

IMG_0496.heic

Leonidas Master Program


Hope is not a strategy! Luck is not a factor! Fear is not an option!

Our training program builds on participants 'operational and managerial experience through the transfer of proven knowledge and special exercises to develop participants' competencies, performance and leadership skills.
The overlapping training chapters create a new quality by carrying out missions that turn theoretical knowledge into practice and expanding the comfort zone step by step.

IMG_6953.JPG

Compliance:

  External (partner) compliance tasks:
 

Development and operation of a partner qualification system,


  Continuous screening of a partner from contact to payment of the invoice in order to filter out companies involved in tax evasion and to avoid cooperating with them,

Obtaining all data at the time of bidding, which proves that the Partner has the necessary personal, material conditions, expertise and permits for performance,

Mapping and documenting the Partner's tax history,

Qualification of a partner based on the obtained data. Incorporation of qualified guarantees into the legal relationship,

Continuous monitoring and documentation of partner press releases,

Examining the rights of those acting on behalf of a partner, continuous control and documentation of changes in personnel and responsibilities at the partner, in particular changes of registered office,

Internal (employer and employee) compliance tasks

 

In order to reduce or minimize the risks arising from the violation of the rules applicable to the company, it is necessary to carefully examine and review the documents (contracts, regulations, eg job description, employment contract, equal opportunities plan, home office rules) and possible risk factors. , the creation of missing standards, the transfer of legal changes to daily work processes.

Carrying out compliance management activities, acquiring and developing external and internal regulations, introducing regulations that must be created on the basis of legal provisions - GDPR, SZMSZ - protecting the good reputation of the company and promoting esteem by business partners,

IMG_6953.JPG
shutterstock_1373878280_662227796074 2.jpg

Jelentkezés konzultációra

Köszönöm, hogy regisztrált! Hamarosan felkeressük!

Leonidas Mesterei Program

 

A remény nem stratégia! A szerencse nem tényező! A félelem nem opció!

 

Tréning programunk műveleti és vezetői tapasztalatokra építve, kipróbált tudásanyag átadásán és különleges gyakorlatokon keresztül fejleszti a résztvevők kompetenciáit, teljesítményét és vezetői képességeit.

Az egymásra épülő tréning fejezetek az elméleti tudást gyakorlattá formáló küldetések végrehajtásával, a komfortzóna lépésről lépésre történő kiterjesztésével új minőséget hoznak létre. 

 

Önismeret – Önbecsülés - Önbizalom – Magabiztosság

Konformitás – Csoport nyomás – Egyéniség

Figyelem – Koncentráció – Összpontosítás – Fókusz 

Félelem – Szorongás – Stressz – Megküzdési stratégiák

Profilalkotás

 

 

Tárgyalás – Érdekérvényesítés – Hatás – Együttműködés

Tárgyalás szabályai – Előkészítése – Sikeres végrehajtása

Tárgyaló partner – Helyszín – Körülmények – Tér elmélet

Tárgyalási taktikák – Döntést segítő tárgyalási módszerek

Tárgyalást torzító körülmények – Személyiség zavar -

Hazugság felismerése

 

 

Vezetés elméletek – Gyakorlatok - Modellek

Tervezés – Szervezés – Irányítás – Ellenőrzés

Vezetői képességek – Tulajdonságok – Tekintély

Vezetés komplexitása – Feladatai – Módszerei

Vezetési stílusok – Döntés folyamata – Hatásai

Szervezeti formák és hatékonyságuk

 

 

 

Lelki törvények – Kapcsolati szituációk

Az emberi agresszió természete – Formái

Passzív – Agresszív viselkedés jellemzői

Negatív érzelem felismerése és átkeretezése

Megküzdési és Konfliktus Kezelési Stratégiák

Válság és Vészhelyzeti Protokoll Ismeret 

 

 

 

Protokoll ismeret – Kulturális tényezők

Nagy Britannia – Egyesült Államok

Arab – Ázsiai – Szláv kultúrák

Európai Unió Szervezete - Rendszere   

   

 

   

 

Kommunikáció – Retorika – Megjelenés 

Kommunikáció jellegzetességei - Hatás

Kommunikációs gátak – Információs Korátok

Non Verbális kommunikáció

Megbeszélés – Értekezlet – Konferencia

Előadói – Nyilvános beszéd

Közösségi média – Interjú – Riport – Tájékoztató

 

 

 

 

Csapat Dinamika – Csapat Építés

Csoportok fejlődésének szakaszai

Csoport tagjainak erősségei – Erőforrás gazdálkodás

Együttműködés – Bizalom - Közös siker

Csoport konfliktusok felismerése – Kezelése

Exkluzív Csapatépítő Programok 

 

 

 

 

Vállalati tanácsadás – Szakmai támogatás

Projekt támogatás – Erőforrás felmérés

Szakmai Tanácsadás

Konzultáció – Felkészítés Tárgyalások – Előadások végrehajtására

 

 

A fejlesztő programot havi 6 - 10 órás tematikus – a résztvevő kompetenciáihoz és igényeihez illesztett – blokkokban hajtjuk végre. Választható egyéni, 2-4 fő és 4-10 részére kialakított fejlesztési forma.

 

A csapatépítő programot két – három napos a megrendelő igényeihez, céljaihoz és a csoport összetételének megfelelően felépített gyakorlat centrikus program kidolgozásával szervezzük. Igény esetén tréning helyszín, szállás, és ellátás biztosításában közreműködünk exkluzív minőségi feltételeket biztosító partnereinkkel.

 

Vállalati tanácsadást egyedi egyeztetés alapján cél és elvárt eredmény megjelölésével végrehajtási terv kidolgozásával vállalunk.   

 

      Az ötlet, kompetencia, motiváció hármasának együttese biztosan a kitűzött céljaink eléréséhez vezet. A megalapozott tudás, a tudatos vállat irányítás élénkíti a gazdasági tevékenységet és gazdagságot teremt. Ellenben a prosperáló cégek is tönkre mennek korszerű a változásokhoz igazodó tudás nélkül. Minden forint, amit kiemelkedő teljesítményt nyújtó dolgozóink fejlesztésére fordítunk sokszorosan térül meg.

lol_academy_onismeret.png
lol_academy_targyalastechnika.png
lol_academy_vezeteselmelet.png
lol_academy_konfliktuskezeles.png
lol_academy_nemzetkozikapcsolatok.png
lol_academy_mestervizsga.png
lol_academy_hun_gold.png
lol_academy_hun_gold.png
bottom of page